Med over 35 års erfaring er D+H LUMEX A/S en af de førende innovative virksomheder indenfor brand- og ovenlysbranchen.

Vil du sikre dig en professionel service og vedligehold af dit anlæg, så det lever op til DBI Retningslinje 027.
D+H Lumex A/S er som den første leverandør af termiske brandventilationsanlæg godkendt til projektering, installation, service og vedligeholdelse af brandsikringsanlæg i overensstemmelse med DBI Retningslinje 001. 

Find relevant information indenfor vores tre områder her på siden:

Naturlig ventilation, brandventilation & ovenlys.
Kontakt os gerne for yderligere information på info@lumex.dk eller på telefon 98 43 02 44.

 

 

 

     

Om D+H Lumex A/S

Vores medarbejdere er fuldt uddannet i brandsikring og er altid ajour med, hvad der sker på det brandtekniske område. Som medlem af Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut, er Lumex A/S forpligtet til, at stille store krav til vores vejledning.

Referencer

D+H Lumex A/S leverer ydelser til landets store arkitekt-, ingeniør- og entreprenørvirksomheder, men påtager os også gerne opgaver i mindre målestok. Vi er altid behjælpelige med udarbejdelse af beskrivelser og vi vejleder gerne, i byggetekniske eller brandsikkerhedsmæssige spørgsmål. Ønsker du info fra nogle referencer, så kontakt os gerne.

Berit Clausen
​Afdelingsleder

Nyheder

  • 16-05-2018 Vi er stolte af at vores tekniker Egan nu er uddannet fagleder. Vi har nu en fagleder i hver region af hele danmark og har derved altid en fagleder, samt certificeret person i dit nær område.
  • 23-05-2017 Vi vil byde Egan Ernst Sørensen velkommen til firmaet, Egan har fra tidligere arbejde, en del kendskab til vores centraler. Han har arbejdet med service af komfort- og brandventilations anlæg i mere end 10 år.
  • 15-05-2017 Vi vil nu byde Brian Kristensen velkommen til firmaet. Brian Kristensen vil være ansat til lagerstyring, med pakning af vores varer og til pedel arbejde i vores nye lokaler.
  • 15-02-2017 Vi vil gerne sige velkommen til vores nye mand på kontoret Brian Houkjær Pedersen, Brian er ansat som projektleder. og vi glæder os til arbejde med ham i vores team.
  • 20-10-2016 Udvidelse af det skandinaviske marked
  • 30-08-2016 Nu er vores nye kædemotor i produktion CDC-ACB. Motoren fåes i en åbningslængde på 350-800mm og har et lydniveau på kun 35DB.
  • 18-12-2014 Lumex sælger nu også 230V brandventilation i.h.t. DS/EN 12101-2. Her er der penge, at spare på kabel dimensioneringen. Ring for flere oplysninger.
  • 18-09-2014 D+H Lumex A/S er som den første leverandør af termiske brandventilationsanlæg blevet godkendt til projektering, installation, service og vedligeholdelse af brandsikringsanlæg, i overensstemmelse med DBI Retningslinje 001. Virksomheden har 2 medarbejder, som er personcertificerede og 1 fagleder.
  • 01-03-2014 Hvordan kan du gøre din bygning så energieffektiv som muligt?