Med over 30 års erfaring er LUMEX A/S en af de førende innovative virksomheder indenfor brand- og ovenlysbranchen.

Vil du sikre dig en professionel service og vedligehold af dit anlæg, så det lever op til DBI Retningslinje 027.
Lumex A/S er som den første leverandør af termiske brandventilationsanlæg godkendt til projektering, installation, service og vedligeholdelse af brandsikringsanlæg i overensstemmelse med DBI Retningslinje 001. 

Find relevant information indenfor vores tre områder her på siden: Naturlig ventilation, brandventilation & ovenlys.
Kontakt os gerne for yderligere information på info@lumex.dk eller på telefon 98 43 02 44.

Om Lumex A/S

Vores medarbejdere er fuldt uddannet i brandsikring og er altid ajour med, hvad der sker på det brandtekniske område. Som medlem af Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut, er Lumex A/S forpligtet til, at stille store krav til vores vejledning.

Referencer

Lumex A/S leverer ydelser til landets store arkitekt-, ingeniør- og entreprenørvirksomheder, men påtager os også gerne opgaver i mindre målestok. Vi er altid behjælpelige med udarbejdelse af beskrivelser og vi vejleder gerne, i byggetekniske eller brandsikkerhedsmæssige spørgsmål. Ønsker du info fra nogle referencer, så kontakt os gerne.

Berit Clausen
​Afdelingsleder

Nyheder

  • 01-06-2016 Vi har sagte farvel til vores kollega Nikolaj Nedermark som har søgt nye udfordringer, som selvstændig med firmaet EN-byg, vi ønsker ham held og lykke på hans vej. Nikolaj har oplært vores nye kollega Brian Anderson, som har overtaget alle hans arbejdsopgaver. Vi byder Brian velkommen og glæder os til et godt samarbejde.
  • 17-05-2016 Vores dygtige Teknikker Klaus Holm Nielsen er nu uddannet Fagleder indenfor ABV. Vi siger tillykke.
  • 18-12-2014 Lumex sælger nu også 230V brandventilation i.h.t. DS/EN 12101-2. Her er der penge, at spare på kabel dimensioneringen. Ring for flere oplysninger.
  • 18-09-2014 Lumex A/S er som den første leverandør af termiske brandventilationsanlæg blevet godkendt til projektering, installation, service og vedligeholdelse af brandsikringsanlæg, i overensstemmelse med DBI Retningslinje 001. Virksomheden har 3 medarbejder, som er personcertificeret.
  • 01-03-2014 Hvordan kan du gøre din bygning så energieffektiv som muligt?